Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Tankar snurrar, tiden rinner,

Det känns som om ingen av oss vinner,

Tankar snurrar, trårar rinner,

Utan dig är det som om mitt liv försvinner,

Tankar snurrar, tiden rinner,

Snart orkar jag inte mer, jag ger upp du vinner,

Tankar snurrar, tiden rinner,

Tankar snurrar, tårar rinner,

Men tyvärr, du försvinner...




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-19 00:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du är bland det mest värdefulla som finns i mitt liv. Och hos flera andra . Det får du aldrig glömma.
2009-09-28

  Lsk
jo.
men ibland måste man säga punkt.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg