Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfarare

 

om de muddrar utan fråga
vad du tar

självantänd

ur askan ren
varsamt 
i stillnad

kusligt är bara namnet
på en känsla

som intention
bara ett ord
ett ägg
utan skal

det här är en kompression
av din upplevelse

inget mer

 

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 707 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-23 23:31



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En komprimerad kuslig upplevelse så där utslängd...som en ensam sommarkatt...och så ett kallt konstaterande i slutvers och rad...ja, väl fångat!
2009-10-26

  wayward - taiga
alltid guldfrön att läsa dina vaskade korn
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp