Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att göra fel

Jag vet att jag gör så mycket fel
Känslan av att inte vilja komma hem smyger fram
Då det hugger till när man sätter in nycklen i låset
Då rädslan kryper fram att du kanske är borta...

Du frågade mig varför alla vill bli älskade
men när man väl börjar älska
Så vänder dem ryggen till

Jag har aldrig känt så här för någon innan
och det hugger till så fort jag tänker på att mista dig
Jag är så rädd att göra fel
Jag är så rädd att du inte ska älska mig längre
Jag håller mig undan för att inte förstöra
det vackra som existerar




Fri vers av sistersurround
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-09-19 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround