Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET

Salta tårar i torkat blod
ruttnar kött i möglig soppa
baggen i mjöl
larv i bröd
så kom då
digerdöd?

rannsakan...



Kroppsvisiterad transvestit

Våldtagen horbock?

Travesti!




Rannsakan...




Övriga genrer av hilja
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja