Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konservöppnerskan


Vid T-centralen vänder jag om

reser mig

plockar fram konservöppnaren

tar mig ur sardinburken

(väser en ursäkt till en tå som var i vägen)

sliter av mig samhällskroppens lindor.


Med naken själ

ror jag mot havet

för att sänka alla ursäkter.




Fri vers av _Mian_
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-10-11 21:26



Bookmark and Share


  Zache
Jag kan se dig stå där med konservöppnaren( om du nu inte har förlagt den?:-)
Underbart naket beskrivet om trötta ben,kropp och själ
Jag ser dig
hiva oket
2005-10-19

  Cicero
En rebelldikt av gott Mian-märke. Sardinburksmetaforen är utmärkt observant!

Fint, Mian!
2005-10-12

    viola raz
helt otroligt bra!
orden känns nya och du använder dom snyggt... känns friskt och rappt.. skit bra!!
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_