Tillägnad NALLE PUH" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad NALLE PUH


Kärlek tar sina egna vägar

vi hade bestämt

att kärlek inte var

möjlig i våra liv

 

ändå växer den

för varje dag

liksom min längtan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-20 10:47



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt
2009-09-25

  Maria T
Kärlek och längtan
växer...
2009-09-21

  walborg
Vilken tur att medvetet och omedvetet ibland inte är av samma åsikt. Beundrar Din reflekterande begåvning!
2009-09-20

  Annie b'larsson VIP
Ja, det gör den verkligen...tar sina egna vägar.
Men den finns där alltid, även när man inte ser det. Det tror jag på.
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP