Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P.S. (Hemmavid)


du vet, hjärtat. hur vi drömmer oss bort ibland. viskar visorna gröna igen. två naiva på en och samma kudde. att det allra vackraste med dig, är bilden när vi var fortfarande var artigt nyförälskade. ännu trevande. och hur du matt av kärlek och brutna mönster, somnade på soffan. du väckte dig själv. av din egen snarkning. den bilden är egentligen summan av bilder om dig. det där söta frånvarande. och sedan leendet som följs av skrattet. det där skrattet som lever inuti mig. varje dag. ja, varje dag. och hur du kisar när du försöker att skönja något en aning längre bort. och hur jag i början trodde att du ville döda mig med blicken då. och när jag obstinat spände en ännu vassare blick i dig. hur du kämpar varje dag med att göra rätt. rätt mot mig. rätt mot dig och rätt överallt. och hur du lyckas. och när du vågar vara rädd. hur du gladdes med mig när du såg min lycka med målarfärg i hela ansiktet. ja, det är klyschor, men det är våra klyschor. hur du besvarar mina rörelser när jag är djupt inne i dig. och på sättet du faktiskt studerar mig efteråt. som ett inutiregn, och den där fuktiga rena doften i vårt trånga paradis. och sättet du kan göra mig nervös på. i hur du respekterar det. jag skulle kunna säga att jag saknar dig. men bakom fasaden så är sanningen mer detaljerad. jag vill smita min fingertopp mellan dina fylliga läppar. öppna oss ett möte. låta dina pärlor ramla min tunga. för att sedan när du är som mjukast. glida rummet runt. jag skulle kunna tala om hur vacker du är. dina drag som förfinade. slipade ur år av kunskap. du är egentligen facit för världen. och min enda tillit. den du gick tillbaka och hämtade. och serverade i min hand. den där handen som inte hållit annat än vatten och hål. din svarta humor kommer alltid lika överraskande. och i dig finns ett vackermörker som lyser upp hela min tillvaro. jag tror att det är sättet som du belyser det. och hur vi alltid vänder problem. vrickar dem ur led. att du alltid lyssnar mig och vågar förstå. ja, vi åker bort snart, vackraste. till den där platsen du ser när du är som mest utmattad. välkommen hem.







Övriga genrer av Pah
Läst 576 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-20 22:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bokmärke. För den innerlighet som du får att stråla ut från skärm.
2009-09-22

  Svartsilver
en underbar kärleksförklaring som jag säkert läst 10 gånger på ett dygn.
Tack för att du skrev den.
2009-09-21

    Melona
förbannat värkande vackert!
2009-09-21

    deb8
Intimt så jag bränner mig...en sådan här text borde levereras mellan alla älskande, Det är väl just såna här ord man letar i sin partner men oftast får tyda själv. Eftertexterna som säger allt...som man aldrig fick veta

Du är bra på att skriva kärlek Pah!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah