Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av kritik


skriv gärna
invändningen i
mitt hjärta

men glöm inte

rosen...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En Flora Danica av mig ... den har en doft som ingen annan, god och generös.
2009-09-21

  Carola Zettergren
Av mig får du en Mercedes, en flammande med glöd...
2009-09-21

  Ulf Lagerholm
jag skickar en lila Waltz Time, det är en vacker färg, å så blir man glad av att dansa
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP