Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gör dig till dig (mig)

Dina händer formar hopp om att du ska stanna
Din ord bränner i mig
Din läppar svalkar mig igen
Så jag hamnar i normalbalans

Varje leende
Varje rörelse
Varje ord
Varje skratt
Som kommer från dig
får mig att vilja ha dig

Varje längtan
Varje hopp
Varje önskan
om att du ska bli min
har gjort mig så förälskad

Du får inte gå än
Du får inte lämna sig såhär
Jag vet vad jag ska ta mig till
om du inte blir min




Fri vers av sistersurround
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround