Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

glömmer nästan att jag lever
när jag inte gör annat än
låter hjärnan att arbeta
med allting som kan
hålla mig ifrån
sanningen.




Fri vers av Regenbogen
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen