Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om hösten



ekan och stranden
i väntan på istiden
tänder på brasan

augustimånen
lyste i kräftans vänkrets
rodnade flickan

stillnat hav möter
horisont som slukar sol
lommen dyker upp

dallrar aspens blad
nattfrost nära gryningen
faller höst på väg

första frostnatten
sommaren dröjer sej kvar
ängsblommor blundar




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 585 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-09-21 18:50



Bookmark and Share


  i af apa
vackra ord & bild...
2014-07-14

  Lollitta VIP
ängsblommor blundar

_____________+++++
2013-12-07

  anits VIP
fint om hösten
2009-09-24

    Maria Malm
Fina små bilder av hösten..
2009-09-23

    ej medlem längre
Mmm, så fina ... jag njuter en i taget. Härlig bild också! Gillar inte hösten alls egentligen, men skönt är att trösta sig med poesi. Som att tända en brasa mot det ruggiga :)
2009-09-22

  korpfjäder
Ögonblick av en fantastisk årstid!
2009-09-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fantastisk höstbilder jag ser
Var i älgskogen nyligen
och känslan återkom från den.
2009-09-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här kom en bunt guldkorn. Mycket fina haikun.
2009-09-21

  vera gade VIP
så skön - så enkel -bokmärkes
2009-09-21

  LenaJohansson VIP
jag håller med....fin
2009-09-21

  Gisela Nordell
fin som en melodi
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk