Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans kan vi putsa vår vänskap hel igen

 

Du
ta min hand
tillsammans kan vi putsa våra silverhjärtshalvor
sätta ihop dem
se hur det glänser
och läsa
"Best Friends Forever"
igen.




Fri vers av Blunder
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder