Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokslut

Om värdet är summan av handlingarna

vad står det på nedersta raden


tankeskav som sten i barfotasko






Övriga genrer av tankepaus
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 19:52



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Gillar "som sten i barfotasko"..
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

tankepaus