Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor på din rygg

Ådror. Blod som pumpar i skarpa konturer. Muskler. Pärlor på din rygg. Salta tårar som rinner precis som mina fast utan svart mascara. Min hand kupar din axel. Hård. Din lägger beslag på mitt vänstra bröst. Tillhör dig. En sluttning över biceps. Griper din handled, klöser tunn hud. Du nafsar på min hals. Smärta. Vet att du lämnar märken. Trycker dina tänder tätare intill. Vill blöda. Du biter. Stöter mot dig. Du stöter i. Mitt hår fyller dina händer. Dragkamp. Nacken brutalt böjd. Min. Viskar ord i ditt öra. Du slickar mitt. Inre. Skakar under dig. Din tyngd. Djupare. Andas. Din tunga. Mina läppar. Svart pupill i ljus som brinner ut. En eld. Inuti. Du. Rörelser i mörkret. Vi. Kommer. Flämtningar och fall. Över. Mig.

Du håller min hand när vi sover.




Övriga genrer av malin...
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-21 22:27



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
välformulerat! och förbannat snyggt avslut!
2009-09-21

  m.ricknell
mycket bra ..
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...