Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Du dog så tidigt i år,


varför?


Nu faller regnet och luften är rökig,


och


snart glittrar det kristaller på marken igen,


träden ser man bara skeletten på,



naturen består bara av några få,dom andra har lagt sig i dvala.

eller rest härifrån.


Långt bort..


Dit bara våra drömmar kan nå.


Men,

inombords är jag ännu varm,


Sommaren måste leva kvar ett litet tag till,


Konstiga konstiga Sommar...



som klöv mig i två.


Nästa gång du vaknar igen kära du,

ska jag ta mer vara på dig


-jag lovar!




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP