Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det äkta eller perfekta


Strävan efter

det perfekta

oss förgör


Men det är det äkta

som oss berör




Fri vers av eva m h
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-22 14:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vilja vara perfekt - är omöjligt
en strävan därom, kan få vem som helst att bli ett överspänt viljemonster som kontrollerar in sina närmaste
hellre så att generöst och avspänt den andre nå
ty, då kan det gå
2009-09-27

  Grubbelmia
Applåd och bokmärke. /Grubbelmia
2009-09-23

  Lindalou
Precis så är det och det fångade du fint.
2009-09-22

  Mikael Lövkvist
Sanna dina ord.
2009-09-22

  Marreb
så sant det här oxå
2009-09-22

  Anjeska
Äkta vara ska det vara annars kan det vara
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h