Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande blick



jag har sett järnvägsspåret
som försvinner i solnedgången
visionen som brustit på sin väg
mot ett pulserande hjärta
i horisontens eviga födsel

drömmarna ligger begravda
under tid som runnit mellan fingrarna

jag har balanserat flackande
med stadig blick i fjärran
sökande efter ett svar

tågen slutade gå för länge sedan
men jag kan höra suckandet i vinden
jorden pulserar
vibrerar under mina fötter




Fri vers av isabel louise
Läst 471 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-22 19:21



Bookmark and Share


  vera gade VIP
"tågen slutade gå för länge sedan
men jag kan höra suckandet i vinden"
skönt ! hälsar Vera
2010-03-05

  issac.a.m
helt underbart...
2010-02-24

    höstblomma
Jag blir så imponerad, du bara fortsätter och fortsätter och fortsätter att skriva underbara texter - tack för läsningen av ytterligare en :-)
2009-11-14

    ej medlem längre
Ömt skrivet om längtan o sökandet, mycket lärorik och berörande, bra skrivet!
2009-09-22

  Ronny Berk
texten förmedlar mej sökandets känslor; mellan raderna skymtar de goda svarens förhoppningar...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise