Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drar mig tillbaka

Tappar mig sakta på pulserande känslor
som ändå inte tjänar något till.
jag drar mig tillbaka nu
in i höstmörker och fladdrande skuggor
på välkända väggar och tak.

Jag drar mig tillbaka och väntar
tills den dagen
då höststormarna öppnar upp mig
vänder mig ut och in
renar, gör mig fri, blåser mig tom.

Höst.

Fyll mig med färger
Fyll mig med kraft och glädje
och energi att börja om..




Övriga genrer av JoLu
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-22 20:54



Bookmark and Share


    användarvänlig
Du fångar det hela!
2009-12-28

  alvan
Mmm hösten är särskild, tycker du förmedlar mycket av vad jag själv känner såhär på höstkanten!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

JoLu