Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälja snus

Fy, fan, vad det svider att svälja
snus.
Har inte tänkt att göra om det
men visste ju inte först.
Det var just då som du rev sönder min
blus.
Så jag kan väl skylla på det
om förklaring nu behövs.




Fri vers av alikavalika
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika