Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenmansland

i ingemansland, mellan sömn och vaka

känner jag dej. igen.

känner du igen. mej.

svarar.

på gränsen, mellan ha och försaka




Övriga genrer av tankepaus
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankepaus