Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten

en gång skrev jag en dikt
som var som den här
rent formmässigt
alltså
fast med andra ord
och en helt annan innebörd
förstås
men den såg ut så här




Fri vers av Nils Nyberg
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg