Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

budget eller att ta från dom som intet har......

det har aldrig varit en topp
att vara sjuk och fattig

en omvänd Robin Hood

rik och frisk
bara bättre och bättre




Övriga genrer av jardan
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan