Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadent

Vi sprider kakao på bordet
bara för att vi gillar kontrasten
mot min vita hud
och dina tänder lämnar avtryck
ifall jag skulle brinna upp

just float babe

viskar du
och mina läppar
smetas in med varma
fingrar

så grannen låser fönstret
kanske för att våra gardiner
luktar bordell
eller för att jag inte kan vara tyst
när vi frossar i våra kroppar

just float babe

och det ekar
mellan mina öron
tre gånger till

men jag vill inte hyschas

och jag kan inte låta bli
att slita upp mina stygn
medan jag halkar
bland tidningsrubriker
och handdukar

Just float babe

och jag vet att vi måste
bränna soffan

men imorgon





Fri vers av Agnieszka
Läst 474 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-23 23:24



Bookmark and Share


  objekt3
Saknar*
2016-09-29

  Engel
Vilken närvaro! Så håller man fast sin läsare i en känsla. Starkt!
2012-11-29

    Trast
Smaklig dikt.
2011-01-03

  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt snyggt och brännbart
kanske att raden "i vår dekadens" skulle kuna utgå, det finns ju i titeln
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka