Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek IV

Din kärlek

spränger


barriärer




Fri vers av Drömkram
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-24 23:11



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
det gör den....min alltså, och din, och allas....
2009-09-26

  Tigerlilja|
det ligger tyngd i varje ord. åh! känns inte krystat för fem öre, man tänker "varför skrev inte jag så?" här blir man motiverad. UNDERBART! :D
2009-09-25

  stenen/ Yv Ericsson
Så laddat och passionerat. I underbart, få ord
Bokmärkt
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram