Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

statistisk slutsats

för 1 400 000 000 andra
hade en dag i mitt liv
varit ett besök
i paradiset

flerbarnsfamiljer
får klara sig en dag
på samma summa som jag
dagligen lägger på snus

tur att
otacksamhet
och nöjdhetsbrist
inte är dödliga sjukdomar




Övriga genrer av tankepaus
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-09-25 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankepaus