Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironi


Drogtester

Nyss hemkommen från föräldramöte

De ska ha drogtester på våra elever på gymnasiet.
Det gäller visst politiker och vissa arbetsplatser också säger de.

-Jag vill inte att de testar droger på mina barn...

Men nu har jag ju också fått en förklaring till alla konstiga uttalande och
underligt agerande inom politiken mm.


*mohahaha*




Övriga genrer av Therés
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 14:50



Bookmark and Share


    Stella Stol
Eller hur?!
användningen av ord och dess betydelse...hm
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!