Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har olika skeden i livet. Nu är det en annan tid.......


Våra annonser

och jag är en rätt ömsint man
kvinnor har jag stor respekt och kärlek till
....humor? visst har jag det
gott om pengar?tyvärr inte.

Jag söker kärlek men också givande samtal
....jag är en man i mina bästa år m a o

 

och jag är en kvinna som inte kan sluta att hoppas
som vägrar ge upp tron på den där ömsinte mannen....
han som orkar vänta ut en jävla sjukdom

 

så skriver vi nu här varsinn annons. VARFÖR DET.
VI BORDE MÖTAS!!!!!!!!

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-25 17:57



Bookmark and Share


  Maria T
Fina annonser.
Ni borde mötas.
2009-09-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi möttes och kärleken var redan där. Samt våra sjukdomar......
2009-09-30

  Ronny Berk
en berörande text med ett viktigt budskap; förmedlar just vikt och värde av människors möten
2009-09-29

  Michaela Dutius
Suveränt Ulla- det borde ni göra
2009-09-26

  Bibbi VIP
Suverän.
Applåd!
2009-09-26

  walborg
Absolut!!!!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP