Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig glad!

 

sjung för mig, nynna
lägg dina armar om mig, smek min rygg med långsamma drag
viska något i mitt öra, nafsa lite
min sträckta hals där - mot din mun
andas djupt, finns här för mig och var just den du är
var här med mig, ät något, njut av smaken
låt mig hälla upp ett glas vin till dig
berätta något om din dag, dråpligt eller tråkigt
delge mig, visa att jag betyder något
gör mig till del i ditt liv, dina tankar, hemligheter
lägg din hand på mitt lår
varm hand, stor och bred
få mig att andas fortare, låt mig kyssa din stubbiga kind
massera dina trötta fötter, fingra dina lårs insidor
luta dig tillbaka och var här med mig
låt mig mjuka rummet för dig, sära
sjunk in i det som är
som jag
gör mig glad
nynna lite

i det varma rummet, bli en del av mig
fyll mig tungt av hud, hetta

bli

 

bara bli mig glad

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 515 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-25 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett recept på gemensam glädje - givetvis givet med innerlighet och omtanke. Bokmärkes!
2020-04-19

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker, vad annars?!!!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol