Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyschor eller liv?

Fjärilar i magen
Tänk
haha, vilken jävla klyscha
Men nu vet jag
förstår äntligen jag vad jag är till för
vad livet vill mig
Det vill måla en färgbilderbok
Jag ska gå från pärm till pärm
och uppleva alla klyschorna

Någon läckte baksidans beskrivning
och spred sanningarna över jorden
(vem stal, vem sålde orden?)
i form av klyschor
De sprids och vi läser dem
Framförallt jag
(och alla andra)

Jag ser dem, läser, minns och skrattar åt
Det finns inga facit till livet, Det Vet Man.
Gör Man?
Är kanske denne Man klyschornas skapare?
Paragraf för paragraf följer mitt liv klyschornas regelbok
En efter en uppfylls de, upplevs
krossar, knuffar och lyfter upp mig
(och alla andra)

Nu fjärilar i magen
Ganska fina är de men vilket kapitel är vi på, mamma?




Fri vers av Bex
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-10-12 18:23



Bookmark and Share


    victor apocalypticern
får jag utnämna dig till drottning till kitschpoesin?
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex