Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se bild till: http://hanswestlund.blogspot.com/


Stockholmsfågelns tankar


människor går förbi i hemmagjorda bubblor
olika konkreta saker sysselsätter deras händer
håller dem kvar innan intrycken sköljer över dem
igen

men dessa sköra varelser vågar vägra drunkna
de flämtar
och vandrar längs kullerstenars inbillade skönhet
deras tunnelseende avslöjar inga oaser
de har redan passerat
utan gps
gått från punkt A till B
och alldeles för sällan släppt in något C
kanske vaknade de aldrig upp
kanske de alla

sitter fast i sin egen tunnelbana




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 09:44



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa tack och lov för norrländska småstäder, höga berg och djupa dalar ...din text beskriver livets ekorrhjul...så bra !
2009-10-22

    Jnåt
gillar din skarpsynthet, t ex att de vågar vägra drunkna...
saknar inte tunnelbanan ett dugg!
2009-09-26

    smosh
gillar denna. bra jobbat!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP