Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If I'm not in your not in your arms, I'm not where I belong

Någonstans på vägen, så tappade jag bort mig själv.
Jag vet inte exakt vart, men jag vet att jag inte är jag.


Jag gömmer mig bakom en fasad.
Men varför ?



Fråga mig inte .... för jag vet inte .




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren