Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..så är jag din vän

Gråt på mig

Le åt mig

Skrik på mig

Skratta med mig

Krama mig

Gräla på mig


I ur och skur är jag din vän




Övriga genrer av Maria Lauenstein
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 00:34



Bookmark and Share


  peter markurth
sött
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein