Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjordnorge

 

 

 

 

steker äggröran naken
björkarna klär i tyst samförstånd också av sig

fönstet har du tvättat

spisemaljen är kall mot låret när jordaxeln
lutar sig mot venus 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-27 09:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt och effektfullt, superbt!
2009-09-28

  tom boreland
köksspis
erotik
2009-09-28

  Elin R
Mittenraden värmer upp hela dikten till max.
Björkarna i omkringraderna huttrar, jag kan se det.
Jag ska tänka på detta när jag ska försöka skriva idag.
2009-09-27

  Per Rydberg
Du bygger dikten i en välavvägd ljudbalans, jag läser och njuter!
2009-09-27

    resilient
hur allt samverkar. Vardagligt och stort på en och samma gång. Fint!
2009-09-27

  Myself
gillar tonen i din dikt,det finns något skrämmande i den,tycker jag.
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga