Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannfågeln Kjell-Åke

han hade blivit kvar
varför skulle han flytta
här var tryggt
invant
kravlöst

ingen lockelse
ingen nyfikenhet
behov av ombyte
möten med det nya

låste omkring sej
en kall öl
så bra de hade det
tänkte han - aldrig
han bara var

faran låg på lur
arbetslöshet
nedläggningar
resignerat öpnnande
en kall öl




Övriga genrer av jardan
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan