Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormande känslor....

du smekte min kind
kysste lätt min hals
innan du
som en vind
försvann
in i en annan
kvinnas famn

jag var allt
du ville ha
jag gav och gav
och givmild
lät jag dig ta

nu sitter jag här
ensam kvar
med min längtan o
och mina begär

och undrar
var du är
och vad jag ska
säga
när du kommer
tillbaks

för ingen är
som jag
ingen kan älska
som vi

det är kärlek
och det är
underbart

men
aldrig förr har det
värkt
det gör ont
men jag skulle
aldrig vilja
ha det ogjort
heller

det stod i
stjärnorna
du och jag
tillsammans
med varandra

men vad de
andra har att
göra här
varför de vill
sära på oss
begriper jag ej

vi är ju gjorda
för varandra
och kommer alltid
alltid tillbaka
till varandra

hand i hand
i din famn
där hör jag
hemma
och du
i min

som du sa och
som dina ögon sa
när dina ord
sa nej...

vi kan ljuga
men inte våra
hjärtan
passionen
glöden
lyckan
och smärtan

det var värt
varje sekund
och varje stund
med dig
känns som en
välsignelse...

en höststorm
med sprakande
vackra färger
det är vi
levande själar
i ett
föränderligt liv...




Fri vers av firefire
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-27 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire