Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag blev din Venus, den ensammaste av dem alla


Hjärtats tomhet
Ett rum med plats för saknad
Ett rum där mina händer
Söker dina

Likt morgonstjärnan
I ändlöst vakuum
Med ändlöst avstånd
Till sin närmsta

Lyser jag med sol
Och måne
Men aldrig åter
Lyser jag med dig

Låt din skugga
Värma mig denna natt
Låt mig förlora mig själv
I minnet av dig

Det trygga täcket
Av din doft
Över min nakna rygg
I närhetsnatten




Fri vers av Suzan
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 18:29



Bookmark and Share


  aol
underbart
2010-03-29

  frostblomma
"Låt mig förlora mig själv
I minnet av dig"

Underbart.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan