Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän som förlorat mer än nån någonsin orkat bära


Sanna (mina ord)

du kommer mot mig
på hållplatsen
som en pappfigur
av sorg utskuren
till en verklighet
som återigen
överträffat dikten

mattat ut dig

du bleknar bredvid
ditt röda paraply


ändå lyser du upp
hela min tillvaro




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 636 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-12 22:28



Bookmark and Share


  The Stargazer
Alldeles underbart.  Särskilt slutet:


    "du bleknar bredvid
     ditt röda paraply

     ändå lyser du upp
     hela min tillvaro"

2005-10-26

  Smultris
Så oerhört fint skrivet....
2005-10-25

  Redwine
Ibland läser man saker som man fastnar för; "som en pappfigur
av sorg utskuren". Helt superbt. Mycket bra i övrigt också,
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker