Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Om du inget annat vet
än det du i böcker läser
om du inget annat känner
än det som du ser andra göra
om du aldrig lyssnat
ett ord av vad du själv har sagt
hur ska du då vara lycklig?

Om du vandrar varje dag
och alla ser dig gå
och du väljer fel ibland
mer fel än rätt
och då du inget annat hopp
hyser än att solen säkert värmer
då skall jag säga dig -
vintern är på väg.




Fri vers av Livia
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-10-12 23:12



Bookmark and Share


    Fia
Det här är verkligen en dikt som jag gillar, den är inte som andra, den är anorlunda och det roar mig. Fint!
2005-10-12

  Livia
"men sommarn kommer åter..." för att det inte skall verka helt hopplöst kära vänner :)
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia