Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt ansvar



Det är allas vårt ansvar att se, agera

när någon inte är med


Vi bär alla skulden

när ett hjärta inte längre orkar slå


Det är allas vår angelägenhet

att se varandra


Vi spinner alla det nät som omger oss

alla har en del och ett ansvar


om någon faller ur det nätet




Fri vers av sirène
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 03:56



Bookmark and Share


  yoakimu
Oerhört sanna ord! Fler borde förstå detta, fler borde läsa den här texten!
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène