Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen lyckas beröra mig med sådan omtanke som du. Du får din kraft från naturen och ger mig hopp om en vänligare värld.


Du vackra Själsöga!




Du Vackra Underbara

Du som kommer till mig i mörka tider

Du som skänker mig hopp och tro

Du som skänker mig tröst



Din omtanke berör mig
den får mig att se saker
känna saker



Du Vackra Underbara

Låt aldrig någon ta de ifrån dig

Låt dig aldrig sänkas ner till nivån där inget är bra

Låt dig aldrig sluta skriva



Dina vackra ord är början till liv
Hopp om medmänniskan
jag



Du vackra Underbara

Min hyllning till min medmänniska

Allt du ger får du igen

Så jag ger dig min tanke idag, imorgon.



Själsöga, Tack för dina ord
Du berör mig djupt!




Fri vers av Spir@
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 11:13



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så underbar hyllning till någon som berör dig! Hoppas Själsöga läser detta - då lär hon/han bli själaglad:-))
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@