Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


den där mattias

jag måste börja snacka med den där mattias,
är det enda jag tänker

Rodnaden är det enda som blir gjort




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 06:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"Rodnanden"
Kanske skulle passa bättre då
2009-09-29

  Lindalou
Underbart.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns