Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


tvivel

det är en sådan dag då
jag tvivlar på allting som är
det mest trovärdigaste
i mitt liv

[det verkar som att inga
pusselbitar passar med
varandra idag]




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns