Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prova prova prova


Magen sitter i vägen

Snygga kläder
inget läder

sköna färger
på hösten

tyget fastnar
vid brösten

tror jag ska ut och springa i hagen
så den blir mindre

















magen......




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 714 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-09-29 16:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Oj, jag tyckte det såg ut som att hagen skulle bli mindre av att du sprang i den, men så kom ju knorren på slutet och jag förstod genast diktens själva hjärta.
2014-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen dum idé. Kul...
2012-07-10

  bittemi VIP
Känner igen problemet. Här förmedlat med befriande humor! Bra
2012-05-03

  Ronny Berk
trevligt diktat, ler över diktarjagets ord och meningar, väl passande som det är, så känner jag !
2011-12-18

    ej medlem längre
Åh, vad jag känner igen mig hur jag tänkte förr.

Innan det gick upp för mig att jag är perfekt precis så som jag ser ut,

att vi alla är det.

Gott igenkännande och befriande skratt.

Tack.

Applåd och klar favorit.
2011-10-16

  Järnkatten
Mmm, ett ständigt problem för många men med glimten i ögat :)..applåder..
2011-03-23

  F.
Haha, underbar text!
2011-01-27

  Caprice! VIP
Man kan också se det som att man är för kort i förhållande till magens omfång... ;-) Fast längden är förmodligen (ännu) svårare att åtgärda.
Tack för en härligt kvällsskratt!
2010-06-26

  Elisabeth VIP
Skoj hur du skildrar det med humor :)
2009-12-27

  Ezmeralda VIP
Samma problem här.
Har slutat tro på att jag går i vissa kläder.
Nej fy för provhytter.
En sak till, varför får inte någon eller något vara som det är.
Allt ska ändras ibland till det sämre.
Leve magen.
2009-11-22

  Marreb
du fick mig att skratta. :-) Men det är inte roligt det där när byxorna har krympt....
2009-10-04

    tramp
Haha

Jag resonerar så här, så länge jag tar mig in i provhytten så är det okej !
2009-09-30

  Mr Lindemann VIP
Att så förminska delar av sig själv
för att kunn passa in
i delar av den mänskliga
hagen

var glad att behagen är där
det skall vara
elr fattas det
bara?
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel