Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min


ja, jag har burit dig

jag har fött fram dig


inte till att leva ett liv med våld

utan till ett liv med härlig kärlek

massor av ömhet


då inte ömma blåmärken

utan kramar fulla till brädden

av kärlek och händer fulla med smek


ömma ord

inte till ett liv med de hårdaste av dem



mitt älskade barn




Fri vers av Helene Månsson
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma