Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en ängel.

Jag känner en ängel.
Denna ängel finns en
bit bort från mig.
Men det känns ändå
som att den alltid finns
där med mig.
Min ängel har ett &
det är Noomi, Nikore.
Denna undebara varelse
kom till mitt liv en mörk dag,
som snabbt blev ljus.
Banden har växt.
& en dag ska jag träffa
denna underbara skapelse,
Jag ska krama henne
för att känna att hon finns på riktigt.

Jag älskar dig min ängel.




Fri vers av TTova
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 21:18



Bookmark and Share


  Noomi Henning
ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH! ;U; jag fick tårar i ögonen!
det va så otroligt vackert skrivet gumman min!
du är min ängel! <333333
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova