Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken

Varför är vissa människor så enkelriktade
dom tänker bara på sig själva

Lovar och bestämmer en massa saker
men ändrar sig så fort det närmar sig

Jag blir så arg och ledsen
men mest av allt BESVIKEN

Har dom någonsin tänkt sig i situationen tvärt om???
säkert inte

Jag säger bara en sak

Tänk lite nästa gång ni
lovar och bestämmer saker

det kan faktiskt såra en annan människa





Fri vers av Cina
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-13 11:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra uttryckt! Har en vän som alltid gjort så här, men nu sade jag det får räcka! Dina ord är väldigt träffsäkra och stöttande! Dvs fler tycker det är fel, fast inte de som håller på så...
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina