Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090930...hur lättsårad och skör....


dina revben blottas

Du ler med dina revben blottade
ur dem föds liv
din hud värmer min i mörker
märker knappast hur det knastrar
hårdhudad kvinna hårdhänt är jag

gräver djupare i dina sår
som har blandats
med mina gamla ärr
i en sky av glädje
ömmar jag smeker

du låter ingen se
hur smärtan förgör
jag har knäckt ditt revben
i en yrhönas dans

jag känner dina knutor
vill öppna upp liv
din varma författarhand
i min
jag har sårat ditt inre
du sa att det var det värt

jag kommer och lägger ett plåster
en annan dag
förlåt
men jag kunde inte låta bli




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 10:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Slutraden särskilt är perfekt!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP