Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en slags förtröstan


det finns

solstänk på faluröda tiljor

rinnande vatten

färgen på lönnen


fast jag inte är

kommer det vara så


trots min gråt

finns det där


alltid




Fri vers av Helene Månsson
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma