Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är över

Vattnet det glittrar
och fåglarna kvittrar

Träden står gröna
Dagar så sköna

Varm är vind
och het min kind

Blommor slår ut
Nu är vintern slut




Fri vers av Therés
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-10-13 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!