Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig blir det som förr

magkänslan försvunnen
fötterna nådde ej marken
tankarna blev aldrig
vart var jag på väg ?

ensidighetens dörr
stod och slog
behagligt - invant
trygghetens falska kokong

dagarna var många
inget mål hägrade
likgiltighetens timma lurade
eller var det vila - det kallades




Övriga genrer av jardan
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 11:46



Bookmark and Share


    Bim
..ja det här känner jag igen,alltför väl,-bra berättat!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan